Hogyan lesz az emberbol piszok Gyurcsany-berenc?

Az ugy van, hogy az ember hiu es azt akarja hogy olvassak a blogjat, ezert aztan politikai bejegyzest ir. Igy kezdodik. Ha mar ir, akkor leirja a valamenyet, ami a magyar elitre nezve olyan, mint sergeant Potrien velemenye a frissen bevonult civilistakrol. Lesujto.
Namarmost. A politizalas a nemzeti sportunk, es sokan hitbol csinaljak, miszerint ha majd Orban/Gyurcsamy/Kosa Lajos/Edson Arantes do Nascimento lesz a miniszterelnok, akkor majd minden jobb lesz. Nem lesz jobb, de ezt most nem fejtem ki bovebben, erjuk be annyival, hogy nem lesz es pont.
Az emberek a fentiek miatt aztan zsigeri gyuloletet ereznek a masik politikai oldal irant. A gyuloletnek pedig szep folklorja alakult ki. A szocik peldaul sajat magukat okosabbnak, szebbnek, nagyobb fa…, erzik es ennek megfeleloen magas lorol szoktak beszelni a fityiszesekkel. Ugy erzik, hogy ok latjak a lenyeget, mikozben szegeny ostoba fityiszeseket meg megvezeti a viktator. (ebben speciel igazuk van, de ez nem menti oket) Ugyanakkor nem szoktak eszrevenni, ha a szocik eppen a fel orszagot mutyizzak el a szemuk lattara. De legalabbis kisebb bajnak gondoljak, mintha Orban mutyizna el a fel orszagot a szemuk lattara…
A fideszes politizalo meg van rola gyozodva, hogy AZOK elnyomjak. Mitobb, uraljak a mediat. (csak azt magyarazna meg valaki, hogy miert eri meg a monikasot meg a tobbi tragyat a musorban tartani, ha itt ekkora igeny van a nemzeti kulturara…). Az internetezo fityiszpolitiker fixa ideaja, hogy a maszop az ellopott penzt tobbek kozott arra kolti, hogy mas internetezoket fizessen azert, hogy mindenfele maszopos maszlaggal arassza el az internetet.
Mindket fajta politizalo kategorizal es kirekeszt. Miutan a fityiszesek felismertek, hogy en nem vagyok az… mar csak egy lepes volt, hogy belolem is piszok szemet idegenszivu Gyurcsanyberenc hazaarulo valjon…

1 hozzászólás

 1. Gecc — 2007-10-25 09:44 

Hat igen… mindenki hordozza a sajat keresztjet! :-]

Amugy nem kell feltetlenul politikai bejegyzest irni, hogy olvassak a blogodat. Ott van pl Norbesz, irogatja a faszsagait hogyan lehet fogyikazni, aszt is mindenki olvassa. Irhatna egyszer arrol is, hogy adjunk le 40 kilo zsirt a sajat arcunkrol. Ajanlanam utana nehany politikusnak, es maganak Norbesznak is.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.