Vegervenyesen megvenultem

Noha tovabbra is jokepu, fess fiatalembernek tunok a feluletes nezo szemeben, en mar tudom, nincs visszaut megvenultem. Meg konnyen szaladnak az ujjaim a billentyuzeten, jol fozok, lusta vagyok, tehat altalaban birok minden jellemzojevel a fiatalsagomnak (az altesti utalasokat most szemeresen mellozzuk)
De en mar tudom, hogy megvenultem. Be fogjak ugyanis zarni a Kultiplex nevu helyet. Es en nem ellenzem. Nem, semmifele konkret elmenyem nincs vele kapcsolatban, nehanyszor ittam ott nehany sort. Nem volt vizesebb a pesti atlagnal, csak olcsobb. Nem lattam ott XY-t koncertezni, mig a Tilos radio musorainak nagy reszetol kiutest kapok.
Ellenben a Kultiplex ellenzoi azert orulnek a bezarasnak, mert ott fiatalok rugnak be, hanynak, fajtalankodnak, a hulyebbje meg drogozik is hozza. Es kenytelen vagyok bevallani magamnak, hogy en is ezert orulok neki, hogy nem lesz ott a Kultiplex ahol van. (annak mondjuk mar joval kevesbe, hogy a mellette levo (pesti leptekkel) hatalmas parkra valami berkaszarnyat fognak felhuzni, molnarferencesen szolva.
5 eve meg bosszankodtam volna, ha bezarjak a kedvenc berugohelyemet, ahol reszegeskedni, jo zenet hallgatni, csajokat felszedni lehet. Mostanra mar budos a hanyas az utcan. Oreg vagyok, hogy a macska rugja meg.

Nincs

Nincs hozzászólás.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.