Muszaki oktatast tartok

Itt van a hir:
http://index.hu/kultur/blog/2008/03/20/ronda_ujakra_cserelik_a_regi_postaladakat_tuntetes/

Uj postaladakat kell venni, az egesz orszagba. Harom evvel azelott, hogy a posta versenyagazatta valna (bar ha az angol mintat kovetjuk, ezutan is a kis  levelek a kiralyi postahoz fognak tartozni. Venni kell szep uj postaladakat, 1.6 milliard forintert azaz ezerhatszazmillio forintert. Mert a regi mar nem jo. Egyreszt a mozgasserultnek nem jo. Hat nem tudom. nyilvan az uj majd lehajol a levelekert es mosolyogva elveszi. Meg hogy kicsi rajta a lyuk, nem megy be rajta az A4 boritek. Lehet, hogy csak az en paranoid termeszetem diktalja, de A4 dolgokat en csak ajanlva kuldok barhova.
Ezt bezzeg nem kenik ki fehercemenntel, hanem kell uj. Mert kell.
Holott ha nemi gepzsirt, csiszolovasznat (csiszologepet), kromofagot, sarokcsiszolot (leanykori neven flex) vennenk, akkor a regit is at lehetne alakitani, hogy beleferjen az  A4 boritek. Persze ennek van jokora munka es szallitasi koltsege, szoval lehet, hogy nem lenne olcsobb. De mi lenne, ha azokat a postaladakat csak szepen megpucolnak, ujrafestenek es visszatennek oda ahol voltak? Vagy csak en venulok es leszek konzervativ?
Most nincskedvem a tulzott gepeleshez, ezert a kerekparok arelelmzesetol eltekintek. Pedig egy miset az is meger.  Meg szerencse hogy ilyen gazdag a posta…

Nincs

Nincs hozzászólás.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.