Az a baj

, hogy Boris Vian ezt mar megirta.

 

http://index.hu/velemeny/olvir/dj090107/

 

A gyermekekert felelos etikai szabalyokbol felkeszult lemezlovasok. My ass.

 

"A vizsga eltörlését az a néhány – vizsgával természetesen nem rendelkező – a budapesti underground klubéletben tevékenykedő önjelölt lemezlovas valóban támogatta, akik jó barátságban vannak néhány, ugyanezen szubkulturális körbe tartozó újságíróval, és akik így közösen könnyen megtalálták az utat az akkori, szintén ezzel a szubkulturával szimpatizáló gazdasági miniszterhez, Kóka Jánoshoz. A jelenlegi miniszter, Bajnai Gordon minden bizonnyal jóhiszeműen jár el, amikor elődje indoklását fenntartások nélkül elfogadja, mi azonban nagy örömmel vennénk, ha alaposabban tájékozódna a kérdésben, szívesen segítünk is neki."

jajajajjj, azok a csunya szadeszos andergrand zeneszek fujjj. Cicanadragos, dajerolt, beizzadt honalju rockerek, fujj. Zoldsegszagu rasztak, fujj.

Lesz vajon majd kategoriaja is a jogositvanynak?

Segedmotoros lemezlovas otthoni karaokezashoz es E-kategorias nagymeretu nehezpotkocsival, onrakodo daruval a Szigetre? Vagy az underground diszkozashoz meg kell csinalni a metrovezetoit? Azt mar le sem merem irni, hogy a pilotajogsi (szakszo, a kotozkodoknek) mihez kellene…

 

te szegeny magyar haza, es mi meg a kulfoldiektol felunk…

Nincs

Nincs hozzászólás.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.