A BKV visszaélések legsötétebb oldala

Újabb botrányos szerződésekre bukkantak a BKV háza táján. Blogunk úgy értsült, hogy az ügyészség gyanúsítottként hallgatta ki Fehér Szarumánt, ismert tanácsadót és marketingest. Fehér egy, az ügyészségről politikai utasításra kiadott birtokunkba került szerződés szerint azt vállalta, hogy a BKV jelenlegi, jegy- és bérletellenőrzést végző barlangi orkjait uruk-hai orkokra cseréli.

Az uruk-hai orkok korábban már sok problémát okoztak, mivel hagyományos rokonaikkal ellentétben nem ijednek meg mindenféle arra járó rendőrtől, hanem támadnak. A már uruk hai orkokra cserélt futball drukkerek azóta már számos botránykirobbantói voltak.

Ezek a botrányok senkit sem érdekelnek mert azokat ugyanaz rendelte meg Fehér Szarumántól, aki a mi lapunkat finanszírozza. Kínos is lenne, ha kiderülne, hogy mi is fogadtunk be számlát a vén szakállastól, de az ügyészségről szóltak, hogy véletletül házkutatáskor befújta a cuccot a szél a kályhába, ahol zufellig éppen lobogott a tűz, szóval nyugi.

A BKV meggondolatlanul, megalapozatlanul rendelt meg vastag páncélos, a fénytől sem félő uruk-hai ork-bandákat, ám azok az utazóközönség nagy-nagy szerencséjére sosem érkeztek meg. Fehér Szarumán lapunknak csak annyit mondott, hogy indokolt az orkonkénti hetvenmilliós ár, mivel ezek az orkok több nyelven beszélnek és az eddigi látszatinézkedések helyett képesek tényleges rendvédelmi feladatokra. Azokra a kérdéseinkre, hogy esetleg ezek az ork-harcosok megölik a bliccelőket, nem válaszolt. ÚGy tudjuk, hogy Demszky, Hagyó, Fehér Szarumán, az angmari Boszorkányúr már készültek a bliccelővérben fürdésre.

Most majd megfürödhetnek a sajátukban, legalábbis az ügyészségről szóltak, hogy valami nagyon pocsék cellába rakják őket, ahol előzőleg az uruk-hai orkoknak szólnak, hogy ezek miatt nincs meleg víz.

Fehér Szarumán pártatlan, független, az ártatlanság vélelmét maximálisan szem előtt tartó kivizsgálásra és három év hat hónap letöltendőre számíthat, nyilatkozta lapunknak Zsákos Dildó ügyeletes ügyész.

Fehér Szarumán szabadlábon védekezhet, de úgy tudjuk, biztos ami zicher, elővezetését elrendelik majd, függetlenül attól, hogy milyen iratokat csatol majd távolmaradását igazolandó.

2 hozzászólás

 1. paranoid T.R. marcipan — 2010-03-16 00:28 

Én, a Nagy Szauron, személyesen képeztem ki az uruk-hai orkokat. Ezért első kézből biztosíthatom a tisztelt olvasóközönséget, h minden egyes darab megéri a hetvenmillós vételárat. (valójában százat kértem, de ez egy szarrágó banda. ezért nem is érkeztek meg – de ezt ne írja bele Gizike. Köszönöm.)

 2. Baloggie — 2010-03-17 17:11 

Nem is lenne akkora gáz, ha leölnék a sok bliccelőt. Megtanulnák az emberek, hogy ne lopjanak. Persze nem csak a bliccelőkre uszítanám a dicső, harcos uruk-hai népet, hanem a többi tolvajra is.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.