HR tanácsadok

A modorosblog egyik kommentjében valaki felvetette, hogy a felszopólány motivációs levele vajon milyen lehet. Szerintem ilyen, idemásoltam onnan a válaszom:

Tisztelt Kovi!

Junior Fluffer Girl munkakörre szeretnék jelentkezni. Korábban a Private-nél és a VivThomas-nál is dolgoztam mint mint beosztott felszopólány. Frank Gun, Rocco Siffredi és még a király, Ron Jeremy produkcióját is segítettem.
Óriási kihívásnak tartom, amikor egy egész produkció sikere múlik azon, hogy kamerán kívül hogyan hozom helyzetbe a sztárokat.
Velük ellentétben engem a stressz valósággal felvillanyoz, életem a time pressure. Valóságos jutalomként élem át, amikor én lehetek ennek a precízen együtt dolgozó csapatnak az a tagja, aki a dolgokat egyenesbe hozza!
Távlati terveim között szerepek a Cumshot Guzzling, és a Facial tevékenységi körbe előrelépés, azonban eredeti szakmámtól sem szeretnék elszakadni.
Mielőtt az Önök cégéhez jelentkeztem, már egyéb lehetőségeket is számba vettem, amint azt a referenciáim is mutatják. Azonban alig várom, hogy a legendás LUXX csapatban dolgozhassam, és hozzá tehessem a magamét a kemény munkához.
Soha nem lanyhuló tisztelettel:

Bráner Cecília

itt a cikk

http://modoros.blog.hu/2010/03/30/motivacios_level_4

3 hozzászólás

 1. paranoid T.R. marcipan — 2010-04-01 19:55 

a facialt nem vágom. kijöttem volna a gyakorlatból?
ma este nézek némi pornót asszem:)

 2. Celtic — 2010-11-22 14:36 

Gyonyoru 🙂

 3. Koshinae — 2011-01-16 11:01 

@paranoid T.R. marcipan: bukkake 1v1 felállással 🙂

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.