A tökönrúgós bokszolás ünnepe

Természetesen, európai értelemben véve mindenki az olyan bokszot szereti, ahol a szabályok megtartásával, az érvényes találati felületeket elegendő, de nem veszélyes erővel ütve küzdenek egymással a versenyzők. Eddig az elmélet.

A gyakorlat viszont az, hogy sokkal szívesebben nézzük, amikor Tyson beleharap a másik fülébe, alattomos parasztlevngűvel állj után taglóz le valami kétméteres áldozati barmot. Jobban emlékszünk arra, mikor szegény Kokót leütötte az első arraj áró kemény legény, mint amikor szivacsos fejvédőben lepontozta a világot. Ilyen az élet.

Ezért aztán hangos üdvrivalgást, tizenkét ágyúlövést a láthatáron feltűnő baloldali hírtévének!

Megszületésében is van már valami bizsergető: egy jó kis mutyialapítvány alapít egy mutyi Zrt-t, ahol mindenféle öltönyös elvtársak kavarnak. Végre nemcsak a jobboldali cég-klaszterekről írhat majd a HVG!

Alig várom már, hogy a baloldali Kisberk és Krakkó "drogbotrány" áldozatává váljon, hogy a baloldali függetlenriportert kíméletesen szájonvágja az egyetlen arra járó gaz ellenforradalmár. Alig várom már, hogy a baloldali kamerás emberek bejárkáljanak bíróságokra és kórházakba alkotmányt sérteni. Alig várom már, hogy amikor felelősségre vonnák őket, elővegyék a jobboldali hírtévéket tisztára mosó ügyészségi határozatokat.

Az is nagyon szép lesz, amikor majd a jobber meg a ballib hírtévé egymásnak esik. Norvég-magyar női kézilabda rangadókat megszégyenítő alattomos hajtépés, vesénkönyöklés, szemkitolás, fogjtogatás veszi majd kezdetét. Hogy kinek, ki lesz Görbicz Anita és ki lesz, Kristina Kristiansen, az ízlés dolga. A hamisítatlan, alattomos szurkapiszka viszont pompás szórakozást ígér.

Tisztelt kormánypárt, tisztelt legnagyobb ellenzéki párt! Köszönjük nektek, kedves barátaink, hogy meztelenre vetkőztetek, bekentétek magatokat olajjal, majd kimentetek hátra, a kultúr’ mögé lejátszani a meccset. Időnként kimegyünk majd drukkolni nektek, és odabent megpróbálunk kulturáltan bulizni.

Ha összejön a csatátok, remélem küldtök majd egy-egy doboz bonbont Rogán és Cser-Palkovics uraknak, akiknek médiatörvény-javaslata teret ad majd ehhez a pompás kaksviadalhoz.

Ahogy a művelt brazil ketrecharcos fogalmazna, innentől Vale tudo!

Boksz!

Nincs

Nincs hozzászólás.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.