Ha jön a baj

 

Ha, teszem azt, megtalálminket a Közös Jogkezelő Nemzeti Tuti Egylet, hogy a három évvel korábbi óvodai bál (zsúr, bazmeg, zsúr) az hogy is volt szerzői jogilag… akkor mit tegyünk?

 "…a bál műsorát nagyrészt kis óvodások ének- és vers számai képezték, akik azóta is fennálló gyermekkoruk, és az ebből adódó cselekvőképtelenségük okán előadói tevékenységük szerzői jogi státusáról érvényes nyilatkozatot tenni nem tudnak. Törvényes képviselőiket javaslom levélben keressék meg. A műsor további részéről információink sajnos az esemény után három évvel nincsenek, amennyiben helyszíni ellenőrzést kívánnak tartani, állunk rendelkezésre és természetesen biztosítjuk az esemény sajtónyilvánosságát. Az esemény bevételéből vásárolt játékok megtekintése abba a nehézségbe fog ütközni, hogy az ellenőrzés alkalmából – állampolgári jogukkal élve – jelen lesznek a gyermekek szülei, amely körülmény, tekintettel X jelentős számú  roma népességére, feltétlenül ajánlatossá teszi, hogy az ellenőrzés rendőri biztosítását megszervezni szíveskedjenek…"

5 hozzászólás

 1. paranoid T.R. marcipan — 2011-02-03 00:15 

A Közös Jogkezelő Nemzeti Tuti Egylet mutat összefüggést a nemzeti mocskos tolvajok vagytok mind akármennyit is fizettetek a memóriakártyáért dalárdával? vagy csak a képzeletem. és elhatárolódok.

 2. tomware — 2011-02-04 09:49 

Kedves Professzorom,
Nyugtass meg, hogy ez szépirodalom és nem a magyar rögvalóság.

 3. Professor Pizka — 2011-02-04 09:52 

ööö…hát persze hogy szépirodalom (elég hitelesnek tűnt?)

 4. Frengi — 2011-02-16 14:13 

@Professor Pizka: mi az hogy, nagyon is

 5. killercsiga — 2011-02-21 00:01 

„tekintettel X jelentős számú roma népességére, feltétlenül ajánlatossá teszi, hogy az ellenőrzés rendőri biztosítását megszervezni szíveskedjenek”

cigányozás jogászul, gyönyörű
😀

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.