Tejcsárda

Ma délután lecsapott a TEK, a Készenléti Rendőrség és a NAV a bivalybasznádi Bivalytej tehenészetre. A helyszínen lévő jogvédők szerint mintegy 380, kevlárpáncélba és sisakba bújt, símaszkos alak feji a teheneket. A tehenek idegesek, a Bivalytejnél máris csökkenő tejhozamról, tőgy-gyulladás járványról beszélnek.

Filippo Scolari, az Ozorai People jogvédő szervezet képviseletében elmondta, teljesen értelmetlen ez a rombolás, hiszen a tej, mint az köztudott, élet, erő, egészség!

Nemzeti Hajnalka, a Jobbik képviseletében kijelentette, üdvözlik a lépést, mert hazánkat már régóta mételyezi a turáni fajtákat kiszorító Holstein-Fríz (Hauer-Frei) összeesküvés. Kijelentette, hogy faji alapon egyetlen tehenet sem kívánnak diszkriminálni, mindössze az a kívánságuk, hogy karrierjüket pörköltként folytassák. Arra a kérdésre, hogy egyik prominens pártvezetőjüket a napokban Reggeli Harmat, permeátumból készült tejkészítmény fogyasztásán kapták, kijelentette, hogy ez piszok zs…, vagyis elnézést, nemzetvesztő provokáció.

Harkányi Jiftach, ortodox rabbi nem lát kivetni valót, a tehenészet elleni fellépésben, amíg vér nem folyik. Figyelmeztett ugyanakkor arra, hogy a magyar szürke és tarka állományoknál ugyanilyen határozott fellépést vár, ellenkező esetben kénytelen lesz háromoldalas cikket megjelentetni, a Frankfurter Allgemaine Zeitung vasárnapi kultúrmellékletében a dologról.

Borz-Takácsné Kelemen Rózsa őrnagy, az ORFK sajtóügyeletese szerint a TEK és a NAV teljesen jogszerűen intézkedik. Több éves kutatómunkával sikerült felderíteni, hogy a boltokat elárasztó tej mögött a tehenek állnak. Ezek után hosszasan, titkosszolgálati eszközök alkalmazásával derítették ki, hogy a módszerek nagyban hasonlítanak az olasz maffia módszereihez. A férfiak látványosan nem csinálnak semmit, míg a valódi maffiatevékenységet a nők végzik el. A szóvivő elmondta, hogy jelenleg a tehenek vallatása illetőleg tejminták vétele zajlik, további helikopteres alakulatok bevetése is várható, illetve megfontolják, hogy gumicsónakokkal is lecsapjanak. Az akció költségvetése meghaladja a másfél milliárd forintot, de ez nem okoz gondot a rendőrségnek, mivel a megszüntetett illetve kiszervezett közrendvédelmi tevékenység után a “Rend 2014′ akcióterv keretében a rendőrség a jövőben kizárólag a tejbűnözésre illetve közlekedési bírságok beszedésére fog koncentrálni, pszichológusok segítségével.

Dr. Bögyi Szilvia NAV szóvivő szerint az évtized fogásáról van szó. Ugyan a tejet idén még nem terheli jövedéki adó (jövőre literenként 40 Ft. nemzeti tejjáradék lesz bevezetve) ugyanakkor a mostani razzia felderítette, hogy valószínűleg V. László és a robbantások elkövetői is ittak tejet.

Szijjártó Péter fél órán belül korrigált: soha nem lesz jövedéki adó a tejen, ez egy elmúltnyolcévista, kripto-gyurcsányista hazugság, a magyar emberek érdekében vezetik be a 85 Ft/liter mértékű Nemzeti Tejhozzájárulást, amely a magyar gazdákat védi és a bevételből jutni fog az antigyurcsány védőoltások előállítására is. Dr. Bögyi Szilviát azóta más fontos beosztásba helyezték, a HVG információi szerint a jászberényi strandon lángost süt.

Időközben kiderült, hogy a rendőrség figyelmét a BérTv Félponty című műsora értesítette a bivalypasznádi tejbotrányról. A tavalyi Kaviár-gate óta csak toknyomozó újságíróként emlegetett elitcsapat magát ökörnek álcázva jutott be a telepre és megszólaltatta Juci nénit aki elmondta, hogy a korábbi, az egész falut átszelő, megfélemlítő kolompolós vonulások megszűntek, ám újabban senki sem tudja vajon mi folyhat a zárt falak mögött.

A mai nap híre, hogy csődbe ment a Bivalytej, miután a zárt rendszerű szarvasmarhatartás lehetetlenné vált a kommandósok által szétvert istállóban. A tulajdonos bevallotta, hogy egy gyurcsányista malomtulajdonos kulák lányának udvarolt. A tejellátás megoldott, nyugtatott meg mindenkit Szijjártó Péter, a 95 forintos Nemzeti Tejdíj a tejellátás reformját is fedezni fogja.

 

6 hozzászólás

 1. Rókakígyó — 2012-08-12 11:16 

Zseniális….

A harmadik sorban kevlárpáncél akart volna lenni….

A jobbikos vélemény is jó: szappanként folytassák?

A 85 Ft. mögött van egy felesleges pont

A jászberényi strand pedig kifejezetten jó hely, ezért javaslom Jászberényi Strandra változtatni a nevét.

 2. professzorpizka — 2012-08-12 12:08 

Édesapám, ezt a szörnyű nicknevet miért kellett?

 3. professzorpizka — 2012-08-12 12:10 

amúgy te nem lehetsz a fater, most újra elolvasva a hozzászólást. Jó fürdőzést a Jászberényi Strandon.

 4. Rókakígyó — 2012-08-12 15:53 

Igen megtisztelő, hogy faternak néztél… Az is baszogat? Ich bin dein Vater:)

 5. professzorpizka — 2012-08-12 22:17 

na sag schon harminc éve él írásból és nevelte fel többek között belőle a hülye fiát 🙂

 6. noirp — 2012-08-13 10:59 

Ez de kemény…
Reb H. Jiftachnak előre is gratulálok majdani gettóparancsnoki kinevezéséhez.
Jegyzem meg, rég elhagyott pátriárkámban, Vereshokedlivárott láttam, hogy két hosszú orrú vegyészté’hnikus megvert egy harmadikat, mondván, hogy kol-laboráns. Fokokzódik a hályzet.

RSS feed for comments on this post.

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.