Címlapsztori

Alant panamajack és escargot kommentbajnokok mintakollekcióját láthathatjátok tuti magas kattintásszámot és az index címlapos blogboxát vonzó címekből. Milyen kár, hogy ez a blog már nincs ott 🙂

attentionwhore.blog.hu, avagy egy nap az index-címlaponOrbán Viktor 
szerint a csicska Eus frájereknek pofa súlyba és dzsalhatnak a doberdóra, különben olyan sallert kapnak, hogy a pandavec helyett a Kolompár sugárúton fognak kisköcsögként bestázni.

Semjén Dorottya

zsidó pinát villantott egy londonban mosogató jobbikos bölcsész meleg

kiskutyájának, aki egy pride-felvonulás alkalmával Kertész Imre Ákos irodalmiNobel-díjával dörzsölte egy rózsaszín tollboás pedofil pap flitteres bibliáját.


Vitéz Nagybányai

Nyírö Albert fehér lovon vonult be Dubajba, ahol VV Sziszikével és Szegedi Novák Dórával közösen megbecstelenítették az Ismeretlen Szovjet Raoul Wallenberg sírját.

Az államosított

nyugdíjmegtakarításokból Lézer János az Újlipótvárosi Kurultaj Egyesület támogatásával a felcsuti tisztikaszinóhoz kíván 4-es metrót építtetni a tendergyöztes KÖZGÉP-STABAG konzorcium alvállalkozójaként.


Pataki Attila

és Dániel Péter leszbikus iszapbirkózást mutattak be az ATV Dáridó Lajcsival az Egyenes Beszédért című műsorában. A műsorvezetö Gyurcsányné Morvai Ildikó.

Bayer Zsolt

elásta Geronazzo Máriát az orgoványi erdöben a helyszínen goázó erdélyi ösmagyar ördögbotos biciklisfutárok tiltakozása ellenére. A helyszínen árusított drogokat és tarsolylemezeket a TEK lefoglalta.

Matolcsy György

kajmánorrú orthodox ávós bankárokat hajtott ki korbáccsal Szadista Szent

István Bazi Likából, majd háromszor összevágta a bokáját, és azt kiáltotta:

“der iz nó plész lájk feritéjl!” 

Nemzeti csöcs-

és pálinkamérö fesztivált tartottak a CEU, a Milla és gyerehaza.orgszervezésében. Az esemény fövédnökeként Dopeman Ákos kiemelte a munkaalapú társadalom szerepét az ország elmúltnyolcévben történt eladósításában, majd a Keleti Szél Tibeti Metodista kolostorban megtapasztalt offshore-lovagi erényeket éltette.


Az azonnali hatállyal elbocsátott kommandós vezérkar fiú tánccsapatot alkotva indul a Megafaktor 8 tehetségkutatóban, de tartanak tőle, hogy a szigorú ítész, a transznemű Vajk International inkább a felvidéki hagyományőrző gulyásfőzők chippendale produkcióját díjazza majd.


Az elsikkasztott 

EU-sés humanitárius segélyforrásokból koronázódombot emelt a

hátsókertben az iszapömléstől sújtott település Jobbik-szimpatizáns pátriárkája, melyhez a helyiek szerint az eltűnt szűzlány, Vad Gizella vérét is felhasználta.

A NATO2.0 program keretében román-izraeli közös hadgyakorlaton modellezik a Kárpát-medence megszállását, a művelet alfestésére az országos nukleáris riasztórendszer hangszórói este 11 és hajnali 2 között balkáni és török fúziós mulatós zenét sugároznak.

Vízlépcsőépítés

céljából kisajátítják a Leisztinger Zsolt tulajdonában álló Hajasi-gátat, a

tiltakozó Greenpeace aktivisták ellen a Magyar Gárda Hun az Energia akciócsoportját tervezik bevetni.

3 hozzászólás

 1. Tromb74 — 2012-08-30 13:22 

Ezt elnevezhetnénk keresőre optimalizált bejegyzés-szerkesztési saroktételnek.

 2. kszabo — 2012-08-30 14:35 

Bocs az offért, de a menő marketingszövegek is megérnének egy bejegyzést.
Most a buszon legalább 10 nyugdíjast láttam echte hegyházi svájci késkészlettel, biztosan árubemutató volt valahol. Ha sok barackmagotok van, csak írjatok, a marketingszöveg már készen van:) http://szkaresz.blog.hu/2012/08/26/bio_barackmag Üdv

 3. noirp — 2012-08-30 18:52 

Kegyetlenek vagytok 😀
Még, még, még.

RSS feed for comments on this post.

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.