Mandiner

Örvendetes fejlemény, hogy már nemcsak a liberlizmus legsötétebb bugyraiban zengenek összefüggéstelen képzavarokat Tamás Gáspár Miklós, és előörsei. A Mandiner bloggal a néhány éve még egymás között okoskodó látens világháború-rajongó idegesítő neokon gyerekek is eljutottak a szélesebb nyilvánossághoz. És remélem ezzel a jól megérdemelt rajongó csajokhoz, mert az mégsem állapot, hogy csak TGM tudjon zavaros politikai elméletekkel csajozni.

" Megszületett a felvilágosodás Twilight-generációja: az aufklérista vámpírból (akiben kétségtelenül volt elegancia, báj és valamifajta vonzerő) a Daybreakers filmhez hasonló, brutál zombi generáció született meg."

Azt hiszem, hogy az ilyen markánsan féldadaista mondatok kikövezett utat jelentenek a halhatatlanásgba és a politológus lányok lábai közé.

Az ügy érdemében annyit kívánok elmondani, hogy az Alkotmányt Istentől féltőknek rendszerint nem a Teremtővel van baja. Hanem a csuhásokkal meg a szentfazekakkal. Abban viszont van igazság, hogy azok nem az Alkotmány miatt vannak.

Nincs

Nincs hozzászólás.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.