Világ

Kiosztották az első Congressional Medal of Honor-t (a legmagasabb amerikai kitüntetést) olyan katonának, aki élve és egyben jött haza Afganisztánból. A katonának rangjától függetlenül a jövőben minden egyes amerikai katona köteles előre tisztelegni.

Vilmos walesi herceg, a brit trónörökös feleségül vette Kate Middletont, folytatva a brit uralkodóház mesalliance szokásait a huszadik században. Kate Middleton egy lufiárusításból meggazdagodott légiirányító és egy csinos légikísérő leánya. A csinos légikísérő neve Goldsmith, szóval nem kizárt, hogy…

Az oroszok nem tudták megakadályozni, hogy az egyik félállami-félmaffiózó fegyverkereskedőjüket Thaiföld kiadja az amerikaiaknak. Az illetőre Amerikában a műanyag lakat is rá fog rozsdálni.

Szudánban a legnagyobb afrikai ország szétszakadásáról népszavaznak.

Közben egy félreeső Közép-Európai ország húsz év lassú előre csoszogás után fejest ugrott a múltba.

5 hozzászólás

 1. theo — 2010-11-17 09:25 

Vilmosnak jobb izlése van mint a faterjának 🙂

 2. paranoid T.R. marcipan — 2010-11-19 18:33 

Csak egy kis pontosítás:
Vilmos még csak megkérte a csaj kezét.
Szudánban januárban lesz a népszavazás.
A félreeső kis ország nem fejest ugrott, hanem hasast. Az ütéstől eltörtek a csontjai, és most magatehetetlenül süllyed.

 3. Iustizmord — 2010-11-20 19:14 

@paranoid T.R. marcipan: akkor is korrajz.

kiadják-e prof pizka agy(atlan) szüleményeit?

kormánypogrom nem lesz belőle.

de minden más igaz.

 4. Iustizmord — 2010-11-20 19:15 

Vilmos walesi herceg, a brit trónörökös feleségül vette Kate Middletont, folytatva a brit uralkodóház mesalliance szokásait a huszadik században.

priceless oltás, elküldhetem leforsítva a buckingham palace-nak?

 5. Super 64 — 2010-11-20 23:54 

Az az esküvő nem eljegyzés volt? Az előbbire hivatalos vagyok, csak azért… 😀 (Remélem, hogy p.T.R.m. kolléga is jól tudja, mert lemaradni róla ciki lenne. :D)

Az orosz félállami-félmaffiózó „üzletember úr” pedig nem csekély mértékben dolgozott azoknak az amiknak is (kinek nem?), akik most – mintegy hálából, khmmm… – lesittelik.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.