A szögletes képernyő lovagjai

Es gibt ein titkos szervezet, férfiak és nők, akik arra szövetkeztek, hogy a magyar bulvármédia igazságtalanságai ellen küzdjenek. Teszik ezt azért, mert a magyar bulvármédiában elharapózott az a sajnálatos jelenség, hogy a jókat, igazakat, tehetségeseket, alulról jötteket rendre megalázzák, megpuccsolják, eltiporják.

Igen! Szíj Melinda, Hogyishívják Nicolas, mind a média kegyetlen gépezetének, a tömegeket manipuláló keveseknek az áldozatai! Ez a szervezet nem tűri a képernyő igazságtalanságát. A szervezet gyökerei az Isaura c. sorozathoz nyúlna vissza. A világ szívcsakrája, a kilencszer csavart, progresszív rugóállandójú, McPherson rendszerű magyar DNS szívből jövően utasítja el a gyengéket ért támadásokat, és fellép ellenük. Amikor látta a magyar, hogy Isaura előbb-utóbb összeomlik majd a rabszolgahajcsár kizsákmányolók csapásai alatt, gyűjtésbe kezdett, óriási összeg gyűlt össze az igaz és nemes cél érdekében. Isaura ettől a örömhírtől erőt gyűjtött és váratlan fordulattal erkölcsi győztesként került ki a sorozatból, így az összegyűjtött pénz sorsa bizonytalanná vált.

Akkor alakult az a titkos szövetség, amely olyan jövedelmező ágazatokba, mint a sorselemzés, szerelmi oldás-kötés, tarot-kártya, biohoroszkóp, pi-víz, stb. fektette az összegyűlt pénzt. Mára olyan kamatok gyűltek össze, hogy SMS-szavazataikkal a gyengébbek mellé állnak, és ha mégis sikert arat az ármány, az ORTT-hez, vagy annak utódaihoz fordulnak.

Már folyik a vizsgálat a szervezeten belül, hogy az összegyűlt óriási tőkéből megszervezzék a futball Bajnokok Ligája döntőjének visszavágóját (minden évben) ahol garantáltan a vesztes csapat fog nyerni így nyújtva vigaszt a sportfogadási botrányokkal átszőtt sportág kiábrándult rajongóinak.

Folyik a pénzgyűjtés az "Önök Kérték legyen minden nap egész délután a kettesen" programban. Az egyedüli gondot az okozza, hogy ezzel kevesebb műsoridő jutna a "Tloh genter, ebben a szóban (két szó, bazmeg) el van rejtve egy híres tenger neve, telefonáljon már csak húsz másodperc, jajistenem mileszmost itt a hatszázeze’ " típusú műsoroknak, amelynek a bevételén a lovagrend risztel a műsorszolgáltatóval.

Hogy pontosan ki áll a lovegrend mögött, nem tudjuk. Egyesek Nyíregyházán a jósavárosi panelekben sejtik a gyökereit, mások Markotabödögén, a Kossuth utcában. De talán mindegy is. figyeljünk és látni fogjuk, hogy nem halt még ki a jóért küzdeni tudás az egymásba kapaszkodás, a szeretet…

Kérem kapcsojja ki.

3 hozzászólás

 1. Viharkabát — 2010-12-23 07:26 

Életem meghatározó problémája, hogy még mindig nem tudom: ki tlöe meg a tloh gentert? 😀

A McPherson rendszerű echte magyar dns kutatását először dénes professzor végezte, aki az iskolatársam szomszédja volt a függőfolyosón (magyar nevén gang) aztán kiment amerikába érvényesülni.

 2. altoid — 2010-12-23 23:47 

Isaura gyujtesere anno 14 ezer rejsz jott ossze. Ehhez nehannyal jomagam is hozzajarultam. Akkoriban kezdodott nalam a pubertas 😉

 3. Hullafotós — 2010-12-28 16:05 

Gyalázat! Szíj Melindát a Pali mellé First Ladynek, termékeny földű királydombi klinikán koronázva, “magyar nőnek magyar magot!”*.

Isaurának gyűjtő falu (Borsodnovák?) szörnyű esete. Menne rendesen kedd este a sorozat, de egyszercsak elsötétül az egész falu. Mindenki ki az utcára, ahol éppen elhalad a műszakból hazafelé tartó bányászcsapat. Másnap a dühödt helyiek kifakadnak a polgármesternek: “Na ne mondja már, h elment az áram az egész faluban! Láttuk a bányászok buszát, az ki volt világítva”.

A Magyar Radikális Nemtudommilyen Párt 1998-as mezőgazdasági vezérgondolata, ‘ugyeértik’ jellegű csippentéssel a szemük sarkában.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.