Egyszemélyes bizottság

 

index.hu/gazdasag/magyar/2010/12/28/a_fidesz_az_allamadossag_feleloseit_keresi/

Szijjártó Péter kezdeményezi, hogy álljon fel egy bizottság, és deríjje ki, hogy miképpen lett nekünk ilyen sok államadósságunk.

Na.

Előszöris, én a bizottsági tagok tiszteletdíjának ötven százalékát egy összegben, előre kérem egy Guernsey-n működő cég számlájára, dollárban.

Cserébe elmondom, hogy az államadósság növekedésének okát a tárgyévi költségvetési törvényekben kell keresni, továbbá a zárszámadásban. Ha megakadnának, akkor az ezzel hivatásszerűen foglalkozó két szerv, az Államadósságkezelő Központ és az Állami Szávevőszék örömmel áll rendelkezésükre.

A felelősöket nem kell keresni, megvannak, a Magyar Közlöny közölte a nevüket "parlamenti képviselők" és "a kormány tagjai" címszavak alatt.

Ezeket a felelősöket a nép, az istenadta nép már felderítette és 2010 áprilisában a hatalom gyakorlásának a közeléből büntetésként legalább négy évre elzavarta.

A fentiekről nagyon szép, legalább három oldalas tanulmányt tudok írni. A többi mehet lélegeztetőgépre.

3 hozzászólás

 1. légycsapó — 2010-12-28 21:48 

Ugyan. Ez csak kényszeredett ellentámadás a gaz liberálbolsevik oldal ellen, akik nekibuzdultak, és az egész világ sajtóját az igaz egyetlen magyar nemzeti oldal ellen hangolták.

Amúgy meg ahogy a Fidesz mondta: “több pénzt az embereknek…”

 2. Iustizmord — 2010-12-31 01:15 

Ezeket a felelősöket a nép, az istenadta nép már felderítette és 2010 áprilisában a hatalom gyakorlásának a közeléből büntetésként legalább négy évre elzavarta.

viszont a maradék meg ottan ül kormányban, parlamentben, stb.

és az ügyvédi mukadíj még meg selett álapítva.

250 millió, nekem ebből jár 30%.

a többin risztelünk.

 3. Frengi — 2010-12-31 16:25 

Az államadósságról Miszáth ír ügyesen az Eladó birtokban:

– Ugyan ne törődj vele! Nem árt az.sőt még jó is. Én legalább is úgy fogom fel a dolgot, hogy ha az államnak sok asóssága van, a hitelzők nem hagyják elveszni. Hidd el Peter pajtás, ebben van az államnak az ereje.

Pár sorral elébb így jellemzi Borcsányit: …a kisvárosi politikusok ahhoz a kifogyhatatlan típusához tartozván, mely abban találja a virtust: “Ártani az államnak, ahol lehet.” Eltagadni az adóból valamit, rászedni a vámmal, illetékkel, kijátszani a törvényt, a fináncot, mindent elszedi az államtól amit lehet…

Ebben az a tragikus, hogy ezek a sorok 100 évvel ezelőtt íródtak, csoda-e hát, ha nincsenek illiuzióim?

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.