A második bugyor

-Szia Róbert, Kiss Katalin vagyok, szólíts nyugodtan Katalinnak, Róbert.

-Köszönöm.

-Akkor téged a Faszameló kölcsönöz?

-Nem, engem a Faszaállás.

-Oké. Mondj egy pár szót magadról.

-Getvás Róbert vagyok szakközepem van, könnyűipari technikus a Karalábé Pál Egységesített Általános és Speciális Oktatási Centrumban végeztem, ez a korább 342-es szakközép, utána csináltam OKJ…

-Okéoké, ilyen helyen dolgoztál már?

-Igen, a Hungárián.

-És miért jöttél el onnan?

-Lejárt a kikölcsönzésem és elrotáltak.

-Na nem baj. Itt van a mobilszámod, majd értesítünk.

.

.

.

(Hatvanas hölgy): Jó napot kívánok, a Kiss étteremvezető asszonyt keresem, meg volt beszélve…

(pultos) Katiiiiiiiiiiiiiii újembervan!

(Kati) mondtam már, hogy a hatosba ne rakjatok több szendvicset kérekszépen méghárom sajtosom van, légszíveszsoltika fáradjálbe a fókáért, miértnincs készen krumpli, gyertekide  valakiálljonbe segítsen reninek a hamburgereknél gergő megbeszéltükhogymégegyszer nem mészki cigizni ki vagy rúgva holnaptól nem kölcsönzünk, rendelek másvalakit nálam rend van, gyurilégyszíves viddki a duplát a hetessel a vendégnek jónapotkívánok ön a Sátoriné.

-Én vagyok a én a  Kiss étteremvezető…

-én vagyok az jöjjön. üljön le. hány éves?

-57.

-Eddig hol takarított?

-a XX. ker önkrományzat tagintézményében, a

-Iskolában?

-Igen.

-hányszor egy nap?

-kétszer.

-na akkor ide figyeljen. ide akkor jöhet, hogy ha ki tud kétóránként takarítani. A portálablakokat naponta háromszor mossuk, óránként felmosás a vendégtérben, óránként a konyhatérben, asztalok folyamatos takarítása az előírt tisztítószerrel, két napra kap egyflakont, ha több fogy, akkor levonjuk a béréből, ha ÁNTSZ szabálytalanságot talál akkor azt is. Hétkor veszi át a műszakot teljes takarítással, hétkor adja le, teljes takarítással. megértette?

-igen

-nem szívesen veszem fel, mert nem szeretem az öregeket. Van egy kolleganője, az alagsorban van a szertár ott lepakolhat. szabadság nincs, betegség nincs, órabér háromszáz, hétvégén háromszázötven. az első tíz nap próbaműszak, ha nem jó aztán is mehet vissza a kölcsönzőhöz

-igen

-ki kölcsönzi magát?

-a Kúlmunkahely

-oké, reggel szóljon adom a papírt amit le kell adnia, Robika mit csinálsz légyszíves menj be és hozz egy másik kólát a hölgynek! Sátoriné holnaptól velünk dolgozik, marikának hívják.

-elnézést, de én Katika…

Nincs

Nincs hozzászólás.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.