De kik azok a Vannak Akik?

A Vannak Akik egy titkos, misztikus, überpóver felsőbb hatalom. A Vannak Akik irányítják Magyarországot. A Vannak Akik maguk a Hangok, ők az Akarat.

A kormányt is a hatalmukban tartják, általában csont nélkül az történik, amit a Vannak Akik akarnak. Én úgy képzelem el őket, mint egy beszívott, tíz-tizenöt fős bagázst, akik egy parkban a fák alatt hemperegnek, idétlenül vihogva a fűtől. mindegyik kezében van valami bazira hatásos gyilok, amellyel hol egymás valagába küldenek halálsugarat, hol pedig a magyar kormányt lövik seggbe, ha nem csinálná azt amit éppen vízionálnak. A magyar kormány ettől nagyon szenved, tudnának ők kormányozni, de a Vannak Akik nem engedik. A Vannak Akik ugyanis nem csak szuperhatalmú szatírok és bacchánsnők, hanem direkt genyóznak a magyar kormánnyal.

Szegény pártunk és kormányunk próbál valamit tenni. Ha már nem tehet semmit, akkor legalább kinyomtatja a Vannak Akik írásos parancsait, hogy basszátok meg kedves nép, lehet véleményt mondani, de dafke az fog történni, amit a Vannak Akik akarnak, mert ha nem akkor idejön valamelyik Van Aki (a Dörrög Zultánn nevű) és fejbesom minket a gőzkazán piszkálóval, ami egy súlyos fém tárgy.

Ezért amikor megjön a postán a legközelebbi Nemzeti Kérdőív megjön a postán gondoljunk szegény kormánytagokra és arra, hogy mit kapnak ezek a Vannak Akiktól. Értsünk egyet a Vannak Akikkel, különben megint seggbelövik őket mint dámvadat az ármány, aztán rohanhatnak át a sötét erdőn árván.

 

10 hozzászólás

 1. karacsi_maci — 2011-05-02 17:08 

nem merek elsőzni, mert félek, vannak akiknek ez nem tetszene.

 2. tiboru — 2011-05-02 18:58 

Több rímet kérünk!

 3. paranoid T.R. marcipan — 2011-05-02 21:21 

én még magammal sem értek egyet, akkor másokkal hogyan?

 4. Mostly Harmless — 2011-05-04 11:05 

„– Kik azok az ők? – kérdezte Bill.
– Mindenki, aki közéjük akar tartozni – mondta Döghalál filozofikusan. – Ők egy elmeállapot és egy intézmény is egyben.
– Nem kell ez a rejtelmes köcsögség! Egyenes kérdésre egyenes választ!
– Egyenesen feleltem – vágta rá Döghalál a tőle telhető legőszintébben. – Ők kihalnak és újak lépnek a helyükbe, de az intézmény tovább él.
– Már bánom, hogy megkérdeztem – mondta Bill.”
/Harry Harrison: Bill, a galaktika hőse/

 5. legeslegujabbkor — 2011-05-04 22:33 

„Vannak, akik azt javasolják, hogy azok a szülők, akik kiskorú gyermeket nevelnek, az új magyar alkotmány értelmében valamilyen módon gyakorolhassák gyermekük szavazati jogát. Ön mit gondol?” Erről már tudjuk, hogy itt „vannak aki” az maga Orbán Viktor 🙂

 6. Blassius — 2011-05-05 06:37 

Kik? A Vanna Kakik 🙂 ÁÁÁÁÁ de jó

 8. Vaandor — 2011-06-01 12:43 

@legeslegujabbkor: Ugyanmár, méghogy Orbán rángatná dróton a agymenéseivel az egész kormányt, a Pártot, a Parlamentet?

Dehát az személyi kultusz lenne, meg egyszemélyes hatalom!
Ááááá… Biztos csak az idegenek.

 9. legeslegujabbkor — 2011-06-01 13:15 

Igazad van, tényleg elszaladt velem a ló. Hogy is képzelhettem el Orbán Viktort, amint egy parkban a fák alatt hempereg, idétlenül vihog a fűtől, és halálsugárral a magyar kormánytagokat lövi seggbe, ha nem csinálják azt, amit éppen vízionál.

 10. Doberdo — 2011-06-09 18:36 

Azért egy dolgot a „Vannak (K)AKIK” is mellőzni szíveskedtek. Nagy dérrel-dúrral beharangozták, hogy minden nagykorú magyar háztartásba külön- külön levélben megküldik az elfogadott, de még nem hatályos Nagy magyar-orbáni (K)alaptörvényt. Ezt a törvény azonban hiába várja jelenleg is a sorok között is olvasni tudó magyar populáció, az csak nem akar megérkezni. Szerintem félnek, hogyha sokan elolvassák, akkor a „szociális-kulturális” felkelést el kell majd szenvedniük. Mert ami ebben az irományban van lefektetve az minden túlzás nélkül a magyarság szégyene.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.