Bakára teherautó

Aggasztó dolog azt látni, hogy olyan nyilatkozat jelenik meg, hogy majd akkor gondoljuk tovább az előtörlesztést, ha már kiderült, hogy a mostani adag hogy sül el. Ez egyszerűen arra utal, hogy hiányoznak bizonyos modellszámítások, jó, rossz és legvalószínűbb esetre vonatkozó modellek, amelyek a pénzügyi tervezésnél azért mégiscsak alapvetőek lennének.

Persze, tudom, hány éves vagy királyfi.

Most meg olvasom, hogy a fő cél (hogy valami rendes fideszesből csináljanak főbírót) mellett olyan apróságokról megfeledkeztek, hogy a leszállított korhatárhoz átírják a bértáblát. Ugyan kérem. Minek az.

Baka András meg követi druszáját, a Jórit, akit szintén akkor fogunk szeretni, amikor megbukik. Mert Sólymot, Jórit, Bakát így és ilyen méltánytalan körülmények között kinyírni művészet. Egyiket sem ismerték vagy szerették különösebben. De sajnálják, mint a kollega ismerősének az unokatestvérét, mert elütötte a busz. Egyrészt mert milyen szörnyű már, másrészt mert a távoli ismerős is zöldön ment át, akkor viszont minket is bármikor elüthet.

Ez viszont (tudom, királyfi…) felveti azt, hogy nem az ennek a kurva sok reformnak a célja, hogy mindenki úgy érezze, jöhet itt még kutyára teherautó?

1 hozzászólás

 1. paranoid T.R. marcipan — 2011-10-14 20:03 

A kutyára teherautó legalább cél lenne. Buta is, fura is, de legalább a miénk.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.