Nemzeti viagra

A Fidesz megint felállítja magának. Ezúttal NIBEK, azaz Nemzeti Információs és Bűnügyi Elemző Központ néven imádhatjuk a legújabb phallust, amellyel majd a sötétben bujkáló gaz ellent fogja szodomizálni határozott fellépésű elhárításunk.

Sajnos, mivel én egy megalkuvó dög vagyok, nem írom ide annak a magáncégnek a nevét, amelyik különösebb engedélyek nélkül szokott magánszemélyek minősített adataiban turkálni. A youtube segítségével elő lehet keríteni a vonatkozó hangfelvételeket.

De, arra van a balos rettegőmédia (már ami még maradt belőle) hogy riadozzon, én most nem fogok. Van itt egy másik baj.

Vannak a világon emblematikus titkosszolgálatok. A Cseka, a Moszad, a CIA tök mindegy, épp milyen név alatt fut, mindenki előtt ismert társaság.ű

Vannak olyan titkosszolgálatok, amelyek egyszerűen a szervezeti számukat használják, vagy az épületükről ismerik őket: MI5, III/1., Tirpitz rakpart.

Aztán vannak olyanok, mint például az amerikai secret service community kevéssé ismert tagjai, amelyeknek a neve semmitmondási etalon: az ilyen meg olyan ügynökség információs hivatala, nemzetközi osztálya, satöbbi.

És vannak a magyarok, akik eddig illettek a fenti sémába. Mivel azonban a gátat a jövőben Nemzeti Folyómederhatároló Eszköznek, a budit Nemzeti Anyagcsere Teremnek, a pinát pedig Nemzeti Deszeretnézsolti Anyaság Centrumnak fogják hívni, tartok attól, hogy szegény titkosszolgák bajban lesznek.

Képzeljük el, hogy a Piréz Belügyminisztérium Információs Igazgatóságán behívják Bezumir Rahmanovics Csücsürjenkó ezredest, hogy referáljon arról, hogy ki foglalkozik a magyar szolgálatokon belül informatikával, adatbázisokkal. Válasza így fog hangozni: a Nemzeti Információs és Bűnügyi Elemző Központ, tábornok elvtárs!

Arra, a kérdésre, hogy ki mossa fel a padlót ugyanitt, közölni fogja, hogy a Nemzeti Felmosó Hatóság. Innentől kezdve Csücsürjenkó ezredesnek különösen ügyelni kell majd a pozíciójára, mert mindenki irigyelni fogja tőle a szuperhatékony magyarországi rezidentúrát, hiszen egy perc alatt mindenre tudja a választ. Holott csak a cégtáblákat olvassa el…

 

4 hozzászólás

 Visszakövetés1. Új titkosszolgálat alakul — 2011-11-24 15:44 

A Nemzeti Információs és Bűnügyi Elemző Központ Magyarország teljes bűnügyi és biztonsági helyzetét elemzi és értékeli majd. Az önálló szervezetként megalakuló NIBEK más szervezetektől szerzi majd be a szükséges információkat.

 Visszakövetés2. Új titkosszolgálat alakul — 2011-11-24 15:44 

A Nemzeti Információs és Bűnügyi Elemző Központ Magyarország teljes bűnügyi és biztonsági helyzetét elemzi és értékeli majd. Az önálló szervezetként megalakuló NIBEK más szervezetektől szerzi majd be a szükséges információkat.

 Visszakövetés3. Újabb győzelem: NIBEK néven szerveznék újjá az ÁVH-t — 2011-11-25 10:21 

Minként az összes többi betyár mind, nemzetünk aljas árulói végre beszarhatnak. Ezzel szemben valahára te megvigasztalódhatsz, mert ezentúl a Nagy Testvér vigyáz rád majd….

 4. noirp — 2011-11-25 17:06 

Nemzeti Deszeretnézsolti Anyaság Centrum…baszod, most keresgélhetem az agyamat az asztal alatt. Csupa por leszek.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.