Etimológia

Sajtóközlemény. Nemzeti Nemzeti Nemzeti Nemzeti Nemzeti Nemzeti Nemzeti Nemzeti  Nemzeti Nemzeti Nemzeti Hatóság (National 11), 2011. december 1.

Célzatos félrefordítással rombolják Magyarország hírnevét reakciós baloldali erők.

A Magyarország kormány által felállított legújabb hatóság, a NIBEK (belső kódrendszerünkben Nemzeti 36) és más társhatóságok nem a spekuláció, hanem a szalonnahamisítás ellen végeznek nemzetközi operatív tevékenységet, német partnerszervekkel karöltve.

Tótawé és más, idegenszívű, nemzetközi érdekcsoportok által madzagon rángatott publicisták azon hamis látszatot kelti, hogy a kormány és hatóságai (Nemzeti 8, 23, 27-42) a spekulánsok alatt olyan személyeket vagy csoportokat értenek, akiknek tevékenysége a latin speculo 1, -avi, -atum (kémlelni) igéből, illetve az abból képzett spceula (kémlelő, megfigyelő hely) származtatható.

Természetesen ez hazugság, tipikus spekuláns tempó, hogy ilyen színben próbálja feltüntetni hazánk kormányát az uszító, magyarellenes érdekektől vezérelt szennymédia.

A valóság ezzel szemben az, hogy Kormányunk és annak előbb felsorolt hatóságai a spekulánsok alatt olyan személyeket vagy csoportokat értenek, akik a szalonnát, (németül: Speck) hazánk egyik legfontosabb exportcikkét és alapvető élelmiszerét próbálják világszerte lejáratni, hamisítani. Dehogy bántjuk mi az IMF-et, a Világbankot, az Uniót, egyáltalán bárkit. Kűűűgyetek mán egy kis pénzt!

Magyarország Kormánya csak a stratégiai szalonnakészletét védi meg minden áron. Ennek érdekében a Nemzeti 45 Hatóság (régi nómenklatúra szerint Nemzeti Rontás-kutató és  Elhárító Intézet) ajánlása alapján kötelezővé teszi minden énekes-dalos mű előadása előtt a Dó-ré-mi-fá-szó-lá-ti-dó kezdetű rövid dal előadását.

Mer csak azért is, itten nem lesz a 48-ból engedve.

Czollos-Kakadu Géza

Kormányszóvivő sk.

3 hozzászólás

 1. altoid — 2011-12-01 11:38 

Sajnos lesznek gondok ezzel is. A speculatius ugyanis a derék hollandok nemzeti süteménye (mandulás-gyömbéres), így az aquis communautaire áruk és szolgáltatások szabad áramlására, valamint a hagyományos nemzeti jellegű élelmiszerek fokozott védelmére vonatkozó szabályai szerint nem szabad ellene semmilyen diszkriminatív lépést tenni.

 2. escargot — 2011-12-01 11:52 

A norvég kémekkel szemben pedig a spektroszkópiai kutatásainkat védjük, mert beláttuk, hogy hosszú távon nem lehet egy lábon állni, az élelmiszeripar mellett a hájtekben is élre kell törnünk.

 3. vészmadár (pica pica) — 2011-12-02 11:12 

kutatásaim szerint a Tralfamador bolygó délkeleti csücskének egyik törzse a „speck u lote karvalazmertelpurgi” kifejezést olyan értelemben használja, hogy „Olyan lot vagy, mint egy karvalazmertelpurga”.

a kutatásomból levonható nyilvánvaló következtetéseket felajánlom a köznek.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.