Gumicsont

A neten kering egy kép, amelyen egy nagy kerek seggű nő van tangabugyiban, a háttérben pedig  egy kutya autót vezet. A vicces képaláírás arról szól, hogy mindenki (még a nők is) a nő seggét bámulják, és senki sem veszi észre a kutyát a volánnál.

Amikor a magyar kormányt alakító Midori Szuzuki, főállásban mat-fiz. szakos egyetemi hallgató letérdel a nemzetközi pénzügyi intézmények előtt, bájos pofiján csillogó őzike szemeit lecsukja, és pontosan tudja, hogy saját érdekében nem is fogja kinyitni a következő húsz percben és aztán is csak akkor, amikor a gyártásvezető megsajnálja és elszalad egy törölközőért, nos akkor nem árt ha van kéznél valami figyelemelterelő attrakció.

Az előző session alkalmával még volt koronaúsztatás, Sacra Corona, Honfoglalás, ilyenek. Most nincsenek.

Az a szörnyű gyanúm, hogy erre a szerepre a nehezen tolerálható jobber arcok mozdultak rá. Ezzel persze bizalmat előlegeztem a kormánynak, miszerint a módosítók fenyítésről, kötelező szeretetről, nemiségről azok igazából rossz viccek, Sas Józsi parlamenti ellenpólusai.

A nép ezeken nem röhög, nem is gyűlöli őket, hanem savanyú szájízzel idegenkedik tőlük. Engem nem zavarnak különösebben, de itt egy ingyen és kéretlen Kasszandra-levél nekik:

A nép az akasztáson, nyakazáson és az autodafén is remekül szórakozik. Az opportunista szamuráj pedig, ha szepukut várnak tőle, hajlamos lesz kiküldeni párat az utált hajcsárok közül a bitóra. És akkor majd nagy csodálkozás leend.

2 hozzászólás

 1. escargot — 2011-12-02 14:02 

Vállalható és vállalhatatlan jobber kirakatarcok eddig is jöttek-mentek, a főnök osztogatta a selyemzsinórt rendesen. Ki miért és hova bukott, az már majdnem szappanoperai. Legfeljebb annyi lesz a különbség, hogy most nem a főnöktől, hanem a néptől ered majd a kötél – ezzel a delikvens nem lesz sokkal beljebb, viszont dőreség az is, ha meglepődik rajta.

 2. brutuska — 2011-12-03 00:50 

Ez a Szuzuki kisasszonyos parhuzam a kormannyal fajt, vizualis tipus vagyok, brrrr…

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.