Kedves Velvet!

Réka (34) vagyok, a biszexuális szexet, az anális behatolást, a felcsatolható dildót, a bólogatós vibrátort, a garam masala ízesítésű masszázsolajat, kakiszexet, szerepjátékokat, kikötözést, rózsaszín szőrös bilincset, Stetson-kalapba vizelést, mensikézés alatti szexet, csoportszexet, szvingerezést, és a godzilla bukkakét kedvelő lány.

Jelenleg egy nemzetközi cégnél dolgozom mint középvezető, rohadt sokat keresek, minden nap a Boutiq bárban iszunk a barinőkkel, már persze ha nem valamelyik kapcsolatommal kalandozunk az érzékiség határvidékein. Budai penthouse lakásom van, korábban évekig dolgoztam Hollandiában mint luxuskurva, illetve Andorrában is végeztem erotikus munkát, hogy ki tudjam fizetni az egyetemet, és mert Valdemár (28) az akkori kapcsolatom nagyon átvert és nagyon el voltam adósodva.

Valdemárnak (29) harmincnégy centis farka volt, ezért sok mindent elnéztem neki, pedig alig több mint a fele fért csak be. Ezért is volt furcsa, amikor utána összejöttem Boldizsárral (35), akinek viszont csak tizennégy centis farka volt, ugyanakkor benne volt mindenféle szerepjátékban. Csuda stílusérzéke volt a srácnak vele éltem át életem első űrhajós dugását a súlytalanság állapotában egy erre szakosodott orosz cég repülőgépén, valahol Szibéria felett.

Mégis, valahogy nem éreztem magam kitöltve, kellet még valaki ezért jöttem össze Ferdinánddal (22) aki válogatott rögbijátékos volt és képes volt egy maratoni háromórás szexcsatán keresztül a karjaiban tartani.

Miután azonban egyiküket sem bírtam rábeszélni keleti szexpraktikák kipróbálására, wing-tsun edzőm, Kajafás (27) is képbe került vele egyszer körberaktuk edzőtermet füstölőkkel, gyertyákkal, bekentük egymást bergamott olajjal, majd a tatamin meghágott, mint egy begőzölt kandisznó. Nem mondom, volt tizenkét orgazmusom, de valahogy lealacsonyító volt az egész így két hétig senkivel sem kúrtam.

Ebben a két hétben alternatív mosószereket próbáltam ki és elvégeztem egy bicikli karbantartó tanfolyamot, voltam vérvételen, leteszteltek mindenféle betegségekre, levámoltattam egy kisautót. Itt ismerkedtem meg Miklóssal (31) aki főtörzszászlós, Műegyetemre jár és egy meglett komoly férfi, van felesége és két gyereke. Igazi spirituális élmény volt egy ilyen felelősségteljes férfival lefeküdni, csak úgy áradt belőle a magabiztos családapai energia.

Persze Miklóssal nem lehetett folytatása a dolognak, így egy-két vigaszkúrás Kajafással és Ferdinánddal befigyelt, de úgy éreztem ezzel tartozom az anyatermészetnek. Bringázás közben találkoztam Lipóttal (34) gimis osztálytársammal, akivel beültünk egy cukrászdába (jó érzékkel nem a Govinda Mandala Bio Rizstej Templomba vitt, utálom az ott hervadozó picsákat, én az a lány vagyok aki simán rendel pékné csülköt az első randin). Megbeszéltük, hogy még egyikünk sem próbálta légkalapáccsal úgyhogy csütörtökön ennek kipróbálása következik.

Kedves Velvet, persze megírom majd nektek azt is, de ha akarjátok addig leírom majd milyen volt amikor Salamonnal (29) kipróbáltuk a vaginális tejszínhabtöltést.

Addig is ölel és puszil titeket

Réka

(válaszlevelek, érdeklődés, “gátrepedés” jeligére a szerkesztőségben)

10 hozzászólás

 1. FilcTroll — 2012-04-10 00:48 

Zseniális! 🙂

 2. Vészmadár — 2012-04-10 06:00 

Ha most ezzel a poszttal arra kívánsz utalni, hogy a Velvet-cikkek fantomtörténeteket írnak le kitalált személyek véleménye köré ágyazva, úgy egy világ omlik bennem össze, remélem legalább a te lábfejedre, te örömgyilkos…

 3. viharkabat — 2012-04-10 08:06 

Ez mostan iteen korkép vagy kórkép? 🙂

 4. vittore — 2012-04-10 10:33 

A velvet cikkei amióta nem lehet közvetlenül kommentelni, egyszerűen igénytelen és minősíthetetlen trágyadombok lettek. Addig csak kettő az előzőekből, tetszés szerint. Kiváló bejegyzés!

 5. tiboru — 2012-04-10 13:51 

Gondoltam már arra, hogy én is írnék ezeknek izgi igaz sztorikat, jó pénzért.

 6. Rókakígyó — 2012-04-10 16:11 

Hmmm. Légkalapáccsal még én sem próbáltam, a többi megvolt:)

 7. panamajack — 2012-04-10 17:05 

Kedves Velvet!

Zolika (2 hetes) vagyok, a nagy, tejtől duzzadó csöcsöket kedvelem, szívesen benne vagyok minden kakis és pisis dologban. A dominancia játékokal is szívesen űzöm, szeretem, ha bepelenkáznak és büfiztetnek. A kedvencem mégis az anyatej-bukkake, akár naponta 8-szor is!

 8. mementomori — 2012-04-11 10:57 

Kedves Réka (34)!
Köszönjük, hogy kiöntötted a szívedet a Velvet együttérző olvasóinak!
Nagyon egy hullámhosszon vagyunk, szinte mi is együtt rezegtünk veled, ahogy buja soraidat magunkévá tettük.
Mivel téged választottunk ki a ma délelőtt olvasójának, jutalom jár az elismerő szavaink mellé.
Nyereményedet, egy kiváló minőségű BioSolarPowerHammer-t (napelemes légkalapács töltőt) postafordultával küldjük a FB-on megadott andorrai címedre.
Ezzel olyan szabadon hódolhatsz legújabb szenvedélyednek Lipóttal (34), mint még soha azelőtt.
További szorgos élménygyűjtést, nagy kalap nyitottságot és lazaságot (gátrepedés ellen) kíván neked,
a Velvet Élményosztó Csapata

 9. hitman — 2012-04-12 08:45 

index címlapra vele! =}

 10. Tromb74 — 2012-04-14 17:36 

Ez valami csodálatosan szép poszt, maj’ megkönnyeztem.
Hogy korkép-e vagy kórkép, talán segít eldönteni ez a hirdetés, amire titkárnő keresgélés közben bukkake khmm… bukkantam.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/549050_380158858672450_100000350167040_1203316_2085391068_n.jpg

(Kedves Pizka, te oly ritkán írsz, hogy lassan elfelejtek ide kukkantgatni.)

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.