Az én nemzeti konzultációm

Ön fél. Nagyon. Mindenkitől. Napok óta nem aludt. Mindenét odaadta valakinek, aki talán elviszi valahova, ahol jobb lesz. Mer jönni Magyarországra?

Igen

Nem

Ön gyerek. Az apját megölték. Az anyját a szeme láttára erőszakolta meg egy szakasz katona a szomszéd törzsből. Önből, ha fiú, akkor 17 évesen egy lövöldözésben fog meghalni, ha lány, akkor a gyerekágyi láz viszi el, amikor 13 évesen terhes marad egy megerőszakolótól. Mer Magyarországra jönni?

Igen

Nem

Ön egy olyan ország állampolgára, amely voltaképp nem is létezik. A szomszédos országok szerint legalábbis biztos nem. Az országában nincs egyetlen munkahely sem. Csirkenyakazóban is dolgozna, dögkutat is pucolna. De nincs. Az Ön fajtáját utálják a szomszéd országban. Ha marad, akkor 30 éves kora körül fog meghalni, valamilyen kábszertől, esetleg éhen. Mer Magyarországra jönni?

Igen

Nem

Ön magyar. Igazi, tiszta fajmagyar. Valami olyan baszott vidékén él ennek a baszott országnak, ahol nincs munka, minden fillért egy világosbarna zakós, mélyen ülő gülüszemű, potrohos fideszes oszt le, aki vele nincs jóban, dögöljön éhen. A rendőrök is félnek tőle, a bírók is.
Ön úgy érzi, hogy ha marad, egy reggel vagy Ön fojtja meg idegből az asszonyt és a gyerekeket, vagy fordítva. 27 éves, gyenge, hullik a haja. Van fizetése, de két éve nem evett egy igazán jót. Akkor is azért, mert egy osztálytársa, akinek bejött az élt elhívta a lagzijába. Karácsonykor teszkós pontyból főtt pocsolyaszagú halászlevet evett. A Lidlben a legolcsóbb sört veszi, mert végülis az is egész jó. Az ideg miatt a szex sem jön olyan jól össze, mint pár éve. Menni kell, mert megfullad. Németországba. Mosogatni. Ausztriába kapálni. Alaszkába, élő grizzlymedve-csalinak. Mindegy, csak el innen.
Ön szerint egy olyan állam polgáraként, amely bűnöző állatként kezeli a még Önnél is szerencsétlenebbeket, van alapja Önnek elvárni más országoktól?

Igen

Nem

5 hozzászólás

 1. Tromb74 — 2015-04-30 21:17 

Ugyanmá’ ez a mi nyomorunk, nem osztozunk rajt’ senkivel. Mindazonáltalmegúgyegyébként a bevándorlás elleni hőzöngés az utolsó illúzió arra nézvést, hogy egyáltalában bárkinek eszébe jut idejönni menedékért.

Ha ticcsuk, akkor nem azért nincsenek itt, mert nem jönnek, hanem azért mert nem engedjük. Ez kéremszépen potenciál, tökre olyan mintha hatalmunk lenne meg az ország működne.

 2. smartdrv — 2015-05-01 18:32 

Ön 27 éves, két éve nem evett egy igazán jót, de azért van gyereke.

Ön egy szerencsétlen hülye?

Igen

Nem

 3. becsuszoszereles1k — 2015-05-01 20:36 

@smartdrv:

/b: On egesz eleteben nem volt kepes eltartani egy gyereket sem?
On egy szerencsetlen hulye.
Igen

 4. noirp — 2015-05-02 10:18 

@becsuszoszereles1k:
Ön a radai rossebbe kívánja azt, aki a gyerekszámával (mé nincsen, mé nem annyi) nyekteti?
a) nem, mert türelmes vagyok
b) de, mert már tizedjére hallom egy héten

😀

 5. untermensch4 — 2015-05-05 11:31 

@Tromb74: potenciál 🙂 😀
Egy ismerősömnek (aki egy nő), volt egy nigériai menekült pasija (aki egy férfi). Miután tíz évig birkózott a m.kir.bürokráciával miközben asszimilálódott, kumulálódott a két dolog és vált annyira trükközős magyarrá hogy továbbmenekült svédországba 🙂

RSS feed for comments on this post.

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.