Egy atya gondjai

Hamilton papa komoly megbeszélésen vett részt. Ron Dennis es Bernie Ecclestone  ült vele az asztalnál, jelen volt még Senna es Ken Tyrrell szelleme. A lakókocsiban kínos csend volt.

Megbeszélték már, hogy Lewis jol vezet. Gyors, érzi a kanyarokat, taktikailag érett, satöbbi. Igazából ezt csak azert hozták fel az öreg rókák, hogy a tárgyra térhessenek.

Valamit tudnod kell a fiadról – törte meg a csendet végül Ecclestone. Nem elég férfias a Formula 1 ideáljához. A marketingesek szerint túl sok gimnazista lany szerelmesbele es tul kicsi az  elismertsege a huszoneves fiuk kozott. Be kell csajoznia a fiadnak Tony, ezt te is tudod. Innia kell egy kis whiskeyt is, mert ez igy nem lesz jo.

Bernie, hiszen tudod -kezdte tetovan Anthony Hamilton- hogy osszehoztuk mar azzal a topmodellel es most isegy enekesnovel kavar.

Kavar? Bassza meg az en idomben a versenyzok nem "kavartak" senkivel -igy Ron Dennis- nezz mar magadba, ember! Raikkonen hetente berug es minden utba eso not megdug, annak idejen Ayrton es Alain (Prost neve hallatara a Senna szelleme felrugta Dennis whiskyspoharat, megsertodve az egy mondatban emlitestol)  vegigkurta meg a szomszed csapat hostesseit is! Az a  kockaallu Coulthard meg most is minden csajt lepaprikaz, aki az utjaba kerul. Tanuld mar meg Anthony, hogy egy vilagbajnok nem kavar, hanem kilep a lakoauto ajtajan, kimutat harom csajra, akik bemennek es aztan tiz evig abbol elnek, hogy egyszer kurtak a vilagbajnokkal, a te fiad meg kavar. Netan meg a cicijet is megfoghatta a neniknek? Az eszem megall, hogy ilyen balfasz legyen  valaki. Nezz mar magadra, fekete vagy, az eg szerelmere terjeszd el a  fiadrol, hogy hosszabb a farka, mint a csapatbusz kardantengelye, meddig kell meg nekem elturni, hogy egy aranyos kis tejeskave Nick Carter ul a kocsimban, he?

Nyugodj meg Ron, szolt kozbe a mindig megfontolt Ken Tyrrel kisertete. Adj idot nekik, de maga uram ne vegye ezt ugy, hogy en megvedtem magat. Ronnak igaza van. Hejj, a szep idokben amikor meg az oreg Bruce McLaren volt a maguk fonoke, meg az a seggfej Enzo… Ertse meg uram, hogy itt nincs helye pipogya fratereknek, szoval magyarazza el a fiacskajanak, hogy surgosen tauljon meg csajozni. Az sem baj, ha megnosul, csak legyenek a holgynek nagy dudai, tudja a biztonsag kedveert. Tanitsa meg ra, maga az apja. Vagy kerjek meg  Laudat, o meg egett fejjel is csak azert alapitott legitarsasagot, hogy a stewardesseket pakolhassa. Szoval higgadtan, de elore a tesztoszteron utjan.

 

Anthony csuggedten ult. De hisz meg gyerek! Akkor minek hoztad ide? kerdezte Bernie Ecclestone. Kulonben is, husz eves, Kimi ennyi idosen mar tul volt a noi jegtanc-EB kozepdontojenek teljes mezonyen. Magara bizzuk, hogyan csinalja de a fia tobbet nem nyer ha ilyen nyamnyila marad.

Lassna kaszalodtak es tavoztak. Senna szelleme maradt meg ott, de csak megszokasbol, o meg a leintes utan mindig analizalta kicsit az esemenyeket, igy a halala utan 14 evvel is. Meg szemtanuja volt, ahogy Anthony Hamilton leveszi a polcrol a delutan vasarolt nemi felvilagosito konyvet, majd visszateszi. Inkabb fogott egy pornoujsagot es atballagott fia lakokocsijahoz.

1 hozzászólás

 1. Quicksilver — 2008-11-05 08:54 

:-)))

Írsz majd hasonlót Obamáról is? Elég sok a párhuzam, érdemes lenne. 🙂

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.