A Ráérünk blog levele Recep Tayyip Erdogan úrnak, aki választott török elnöknek nevezi magát

Te – török sátán, az átkozott ördög testvére és rablótársa, magának Lucifernek titkára! Az ördögbe is, hát milyen lovag vagy te, ha csupasz seggel még egy sünt sem bírsz agyoncsapni? Az ördög kiszarja, a sereged meg felzabálja. Nem vagy te jó arra, hogy keresztény fiak éljenek alattad, a seregedtől nem félünk, földen és vízen megütközünk veled. Te babilóniai szakács, makedóniai kerékbetörő, jeruzsálemi serfőző, alekszandriai kecskebaszó, a Nagy és Kis Egyiptom disznópásztora, örmény disznó, tatár tegez, kamenyecki hóhér, podolszkiji gonosztevő, a világ és alvilág bohóca, magának a viperának unokája, és a faszunk görbülete. Te disznópofa, te kancasegg, te hentes kutyája, te kereszteletlen tökfej, hogy baszom azt anyádat. No, imígyen szóltak hozzád a zaporozsjeiek, te takony. Még a keresztények disznajait sem fogod te terelgetni. Most befejezzük, mivel a dátumot nem tudjuk, kalendáriumunk nincs, a Hold az égen  az év az évkönyvben, a nap meg ugyanaz, mint nálatok. Ezért seggbe is csókolhatsz minket.

 

(a levélért hálás köszönetünket fejezzük ki a szerző zaporozsjei kozákoknak. Erdogan úr, jelentsen fel, akkor írok még szívesen. Szarházi diktátor.)

3 hozzászólás

 1. Inspector Lohmann — 2016-04-24 21:30 

Tudom, hogy a hozzászólás szekció arról szól, hogy elmondjuk a saját véleményünket, de ez annyira tükrözi a lényeget, hogy remélem nem baj, ha idecitálom: https://www.youtube.com/watch?v=CXJtrCcuv6o

 3. becsuszoszereles1k — 2016-04-25 09:25 

Maligánfokost abba a kefálba! 😀

RSS feed for comments on this post.

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.